Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Με τα «στημένα» του μπασκετικού βάζελου θα ασχοληθεί κανείς;


Η παραπάνω πολύ ωραία και χαρακτηριστική φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ του facebook Red King


Διακρίνουμε μια επιλεκτική ευαισθησία των αρχών σχετικά με τις φήμες που αφορούν υποτιθέμενους χειραγωγημένους αγώνες, για τους οποίους δεν υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες ή μαρτυρίες που να ευσταθούν. Αφού λοιπόν οι συνεργάτες τους δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και δεν τους ενημερώνουν για τα εξόφθαλμα ματς που έχει αποφασιστεί το αποτέλεσμα πριν την έναρξη του αγώνα, τους ενημερώνουμε τα εξής...
ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ = 75-73. Ο Παναθηναϊκός κάθετε και χάνει απο την ομάδα τ...ης Ρόδου για να εκτίσει την μια αγωνιστική κεκλεισμένων που είχε τιμωρηθεί αντί με τον ΠΑΟΚ, στον επόμενο αγώνα με τον Κολοσσό. Το παιχνίδι υπάρχει προς στοιχηματισμό σε όλες τις εταιρίες. Φήμες αναφέρουν οτι παίχτηκε μεγάλος όγκος χρημάτων στην νίκη της ομάδας απο την Ροδο, ακόμα και στην διαφορά πόντων.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ = 9-10. Ο Παναθηναϊκός, για να αποφύγει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που θα τον έστελνε να παίξει στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, κάθετε και τρώει στο τέταρτο οκτάλεπτο 5 γκολ για να χάσει απο την ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε. Μια ομάδα που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος έχασε την τελευταία αγωνιστική (με 5 γκολ στο 4ο οκτάλεπτο) από μια εκ του αποτελέσματος χειρότερη ομάδα της σεζόν. Και εδώ υπάρχουν φήμες ότι στην αγορά του εξωτερικού κάποια στιγμή μπλόκαραν τον στοιχηματισμό μιας και είχαν παιχτεί πολύ μεγάλα ποσά στο διπλό του Πανιωνίου.
Κυριοι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ θεωρείτε ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να διερευνήσετε τα δυο αυτά αποτελέσματα που αλλοιώνουν τα πρωταθλήματα, την γενική βαθμολογία και "χαντακώνουν" τους ανυποψίαστους παίκτες του Στοιχήματος ?

Και ερωτώ :

- Πού είναι ο μπουχέσας Στοιχηματικός Αναλυτής που εμφανίζεται στην εκπομπή του καταδικασμένου για συκοφαντία σαγόνια;

- Γιατί δεν διαμαρτύρεται ο βάζελος του Βορρά; Αλλά τι ρωτάω; Αυτοί κατάπιαν τον πανηγυρισμό του Ταυλαρίδη μέσα στην Τούμπα!

- ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ